31 okt

Op het moment dat je als jonge gedreven ondernemer hard wilt groeien en geïnspireerd wordt door grotere ondernemingen, ben je al snel genoodzaakt om naar Amsterdam of Eindhoven te gaan. Dit moest niet nodig zijn, en daarom is Handelscentrum de Boterwaagh opgericht.

In het hart van Nijmegen zit bovenin het mooiste pand van Nijmegen een geheim verscholen.
Op de Grote Markt staat het prachtige pand “de Waagh”, dat in 1612 is opgericht als Waagh, ofwel het stadscentrum van Nijmegen. Een plek waar eerlijke handel centraal stond.

Meer dan 400 jaar later is dit gebouw terug gebracht naar zijn authentieke waarde, namelijk een stadscentrum. In een stadscentrum kun je eten, drinken, feesten en werken.

In de ruimte van Handelscentrum de Boterwaagh zijn nu 2 ondernemingen gevestigd. Het evenementenbureau Agency-X, onder andere verantwoordelijk voor: het organiseren van Splash, Het Huis van Sinterklaas en de verlichte Kersttruckoptocht in Nijmegen. Er is ook een social media bureau gevestigd, Opgemerkt social media. Gespecialiseerd in social media voor winkelgebieden en meerdere horecazaken door Nederland.

Meer informatie over beide ondernemingen? Check http://agency-x.nl voor Agency-X en http://opgemerkt.net voor Opgemerkt social media.