DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 7 juli tot en met 12 juli) Voorgerecht Pompoensoep met vanille, chorizo en olijfolie Hoofdgerechten keuze uit Spareribs met knoflook- en chilisaus Visspies gemarineerd in tuinkruiden met een hollandaisesaus Pizza vergeten groenten met tomatensaus en geitenkaas en een salade De spareribs en visspies worden geserveerd met huis gesneden friet […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 30 juni tot en met vrijdag 5 juli) Voorgerecht Wortel-gembersoep met peterselie en croutons Hoofdgerechten keuze uit Rumpsteak met kruidenboter Spaghetti met zalm, spinazie, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en mascarpone Vegetarische burger van bieten en geitenkaas De rumpsteak en vegetarische burger worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 16 juni tot en met vrijdag 21 juni) Voorgerecht Tomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uit Broodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peper Vegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 9 juni tot en met vrijdag 14 juni) Voorgerecht Pompoensoep met vanille, chorizo en olijfolie Hoofdgerechten keuze uit Spareribs met knoflook- en chilisaus Visspies gemarineerd in tuinkruiden met een hollandaisesaus Pizza vergeten groenten met tomatensaus en geitenkaas en een salade De spareribs en visspies worden geserveerd met huis gesneden […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 2 juni tot en met vrijdag 7 juni) Voorgerecht Wortel-gembersoep met peterselie en croutons Hoofdgerechten keuze uit Rumpsteak met kruidenboter Spaghetti met zalm, spinazie, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en mascarpone Vegetarische burger van bieten en geitenkaas De rumpsteak en vegetarische burger worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 26 mei tot en met vrijdag 31 mei) Voorgerecht Pindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit – Schnitzel met champignonroomsaus – Fish and chips met remouladesaus – Gevulde courgette met pittige wok noodles, noten, kokos en groenten afgeblust met kerrie Alle gerechten worden geserveerd […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (vanaf zondag 19 mei tot en met vrijdag 24 mei) Voorgerecht Tomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uit Broodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peper Vegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 28 april tot en met vrijdag 3 mei) Voorgerecht Pindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit – Schnitzel met champignonroomsaus – Fish and chips met remouladesaus – Gevulde courgette met pittige wok noodles, noten, kokos en groenten afgeblust met kerrie Alle gerechten worden geserveerd […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 21 april tot en met vrijdag 26 april) Voorgerecht Tomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uit Broodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peper Vegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (14 april tot en met 19 april) Voorgerecht Pompoensoep met vanille, chorizo en olijfolie Hoofdgerechten keuze uit Spareribs met knoflook- en chilisaus Visspies gemarineerd in tuinkruiden met een hollandaisesaus Pizza vergeten groenten met tomatensaus en geitenkaas en een salade De spareribs en visspies worden geserveerd met huis gesneden friet en […]