DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (vanaf zondag 19 mei tot en met vrijdag 24 mei) VoorgerechtTomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uitBroodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peperVegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 28 april tot en met vrijdag 3 mei) VoorgerechtPindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit– Schnitzel met champignonroomsaus– Fish and chips met remouladesaus– Gevulde courgette met pittige wok noodles, noten, kokos en groenten afgeblust met kerrie Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 21 april tot en met vrijdag 26 april) VoorgerechtTomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uitBroodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peperVegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet en een […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (14 april tot en met 19 april) VoorgerechtPompoensoep met vanille, chorizo en olijfolie Hoofdgerechten keuze uitSpareribs met knoflook- en chilisausVisspies gemarineerd in tuinkruiden met een hollandaisesausPizza vergeten groenten met tomatensaus en geitenkaas en een salade De spareribs en visspies worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. Nagerecht Huisgemaakte snicker […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (7 tot en met 12 april) VoorgerechtWortel-gembersoep met peterselie en croutons Hoofdgerechten keuze uitRumpsteak met kruidenboter Spaghetti met zalm, spinazie, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en mascarpone Vegetarische burger van bieten en geitenkaas De rumpsteak en vegetarische burger worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. Nagerecht Ananas upside-down cake met vanille […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 31 maart tot en met 5 april) VoorgerechtPindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit– Schnitzel met champignonroomsaus– Fish and chips met remouladesaus– Gevulde courgette met pittige wok noodles, noten, kokos en groenten afgeblust met kerrie Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 22 maart tot en met 29 maart) VoorgerechtTomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uitBroodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peperVegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (17 maart tot en met 22 maart) VoorgerechtPompoensoep met vanille, chorizo en olijfolie Hoofdgerechten keuze uitSpareribs met knoflook- en chilisausVisspies gemarineerd in tuinkruiden met een hollandaisesausPizza vergeten groenten met tomatensaus en geitenkaas en een salade De spareribs en visspies worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. Nagerecht Huisgemaakte snicker […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (10 maart tot en met 15 maart) VoorgerechtWortel-gembersoep met peterselie en croutons Hoofdgerechten keuze uitRumpsteak met kruidenboter Spaghetti met zalm, spinazie, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en mascarpone Vegetarische burger van bieten en geitenkaas De rumpsteak en vegetarische burger worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. Nagerecht Ananas upside-down cake met […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart) **In verband met de carnaval zijn we als restaurant vanaf donderdag weer geopend. Van zaterdag tot en met dinsdag ben je van harte welkom om carnaval te vieren in de Waagh!** VoorgerechtPindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit– […]